ende

Werkgroepen: Production & Facilities

 

Deze werkgroepen worden vanuit team begeleid door Leonie Jaeqx-Curvers. WMC maakt gebruikt van verschillende concertlocaties (o.a. Theater, Rodahal en Parkstad Limburg Stadion) maar ook van terreinen, scholen, sportclubs, voetbalvelden etc. De volgende werkgroepen zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden die nodig zijn om het WMC soepel te laten verlopen geregeld worden.

Vrijwilliger worden?
Ons team van vrijwilligers kan altijd versterking gebruiken. Enthousiaste, gedreven mensen die op vrijwillige basis mee willen werken aan WMC zijn dus van harte welkom! Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar info@wmc.nl voor meer info.

 

Productie & Wedstrijdlocaties

Deze werkgroep zorgt dat o.a. de Rodahal en Theater Kerkrade tiptop in orde zijn voor deelnemers, bezoekers en artiesten. Leden van deze werkgroep verzorgen alle technische voorzieningen en zorgen dat zowel de zaal als bijvoorbeeld de kleedruimtes in orde zijn. Deze werkgroep werkt nauw samen met de werkgroep Artistiek: concertwedstrijden.

Belangrijkste taken

  1. Benodigde technische voorzieningen;
  2. Benodigde personele ondersteuning;
  3. Benodigde inrichting van de locaties;
  4. Regelen van het transport materiaal en instrumenten.

Productie Stadion

Deze werkgroep zorgt dat het Parkstad Limburg Stadion helemaal in orde is voor de wedstrijden tijdens WMC 2021. Als lid van deze werkgroep regel je alle technische voorzieningen en zorg je dat zowel het stadion als bijvoorbeeld de kleedruimtes in orde zijn. Deze werkgroep werkt nauw samen met de werkgroep Artistiek: Mars- en Show.

Belangrijkste taken

  1. Het voorzien van de benodigde techniek;
  2. Inrichten van de faciliteiten;
  3. Aansturen van personeel;
  4. Zorgdragen voor catering voor medewerkers van de werkgroepen.