ende

Powered by WMC: Mnozil Brass

JUBILEE – 30 jaar Mnozil Brass

 
donderdag 15 februari 2024
20:00 - 22:30
Theater Heerlen
Vanaf € 21.00

Koop tickets

Koop je ticket

Mnozil Brass bestaat in 2024 30 jaar! Dit fantastische jubileum vieren de blazers graag in het Parkstad Limburg Theater Heerlen met de vele fans die zij in de regio hebben. JUBILEE belooft een – hoe kan het ook anders – virtuoze en wervelende show met veel humor rond de hoogtepunten uit de afgelopen 30 jaar. Samen met de blazers reist u terug naar dat prille begin tijdens een vrolijke muziekavond in Gasthaus Mnozil in Wenen.  

Een stukje geschiedenis 

Het is 1994 als een paar brutale conservatoriumstudenten met de philharmonische ambities in het Weense Gasthaus Mnozil voor het eerst toegaven aan de verleidingen van Wirtshausmusik. Die ene avond is allesbepalend voor de blazers. Ze laten de nobele wereld van de klassieke muziek achter zich en reizen sindsdien de wereld rond met een uniek en energiek repertoire voor blaasmuziek.  

Passie voor blaasmuziek 

Nu, drie decennia later, zijn de jonge musici zelf hoogleraar. Maar het vuur van hun passie voor blaasmuziek is nooit gedoofd. Het brandt anno 2024 nog altijd even fel als die avond, in dat kleine Weense restaurant. In JUBILEE – 30 jaar Mnozil Brass spat die passie van het toneel.