ende

Masterclass Percussion Ensemble

Een kijkje in de keuken van de WMC-jury

 
zondag 15 oktober 2023
15:00 - 17:00
Theater Kerkrade
Vanaf € 25.00

Op zondagmiddag 15 oktober zal Dr. Giff Howarth in samenwerking met de WMC-wereldkampioen in slagwerk, Cadenza Twello, een slagwerkworkshop geven.

Dr. Giff Howarth is Associate Professor Percussion aan de Bloomsburg University in Pennsylvania. Hij heeft verschillende composities op zijn naam staan, geeft workshops en treedt op als solist in Azië, Europa en de Verenigde Staten.

Tijdens het WMC 2022 was hij jurylid voor de concertwedstrijden Percussion Ensembles Concert Division.

Samen met Cadenza Twello zal hij in een twee uur durende workshop de deelnemers meenemen in alle ins en outs van het vormgeven van een ensemble, zowel technisch als muzikaal, en vertellen waar hij, als professional, op let wanneer hij als jurylid werkzaam is.

Deelname aan deze workshop is alleen mogelijk op uitnodiging van de KNMO.

Wil je graag deelnemen aan de Masterclass? Stuur dan een e-mail naar info@wmc.nl met je contactgegevens o.v.v. Masterclass Percussion Ensemble. De kosten voor deelname aan de clinic bedragen € 25,- p.p.

Vind je het leuk om als toeschouwer een kijkje in de keuken van de WMC-jury te nemen? Je bent dan van harte welkom om deel te nemen in de zaal. Dit is gratis en je hoeft je hier niet voor aan te melden.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de KNMO en doelgroep SMP.