ende

WMC Campus

 
zaterdag 14 oktober 2023
10:00 - 17:00
HuB.Kerkrade
gratis

Op zaterdag 14 oktober zal de HuB.Kerkrade worden getransformeerd tot een bruisende marktplaats, waar een scala aan activiteiten en presentaties plaatsvindt. Een ontmoetingsplek waar enthousiaste WMC-vrijwilligers en diverse WMC-partners uit de Kerkraadse regio samenkomen om hun passie en inzet te tonen. Dit is de uitgelezen kans om meer te leren over de diversiteit en creativiteit die deze culturele gemeenschap te bieden heeft.

Gratis mini-concerten 🎶

Terwijl je door de theaterzalen dwaalt, word je getrakteerd op gratis intieme mini-concerten van verschillende (lokale) muziekgezelschappen, getalenteerde muziekschoolleerlingen en betoverende paramusica-orkesten. Deze korte optredens belichamen de rijke muzikale tradities en het talent dat de regio te bieden heeft. Het is een uitnodiging om te luisteren, te genieten en te waarderen.

Tentoonstelling Harmony 🔎

En dat is nog niet alles! Tijdens deze dag krijg je ook de kans om delen van de indrukwekkende WMC-tentoonstelling "Harmony" te bewonderen. Deze tentoonstelling neemt je mee op een reis door meer dan 70 jaar WMC-geschiedenis, waarbij je de evolutie en impact van dit bijzondere evenement kunt ontdekken. Het is een eerbetoon aan de passie, toewijding en prestaties die het WMC door de jaren heen heeft gekenmerkt.

Kortom, markeer 14 oktober in je agenda en kom naar de WMC Campus voor een dag vol culturele ontmoetingen en muzikale ontdekkingen! 

📣 De WMC Campus is gratis toegankelijk voor iedereen!