ende

Verblijf

 

WMC Travel

Als deelnemer is het vanaf dit jaar mogelijk om je verblijf, vervoer en excursies via WMC Travel te regelen. Via WMC Travel boek je gemakkelijk een door WMC geselecteerde groepsaccommodatie in een hotel in de buurt van Kerkrade. Door onze lokale ervaring en expertise ontvang je de meest flexibele voorwaarden, speciale tarieven en een volledig reisadvies over je reis naar WMC Kerkrade in 2022. Daarom adviseren we je hotelboekingen en vervoer te reserveren via WMC Travel. Bij inschrijving voor deelname aan WMC kun je aangeven of je interesse hebt in het boeken van overnachtingen of vervoer via WMC Travel. Je ontvangt dan een gepersonaliseerd aanbod. Hieronder staan de pakketten waaruit gekozen kan worden. Deze accommodaties zijn ook beschikbaar voor grotere groepen. 

WMC heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. We proberen voor iedereen maatwerk te leveren, waarbij we rekeninghouden met het beschikbare budget en de wensen en achtergronden van al onze deelnemers. WMC Travel heeft afspraken met enkele grote hotelketens in de buurt van Kerkrade. Op deze manier slaan we een grote slag op het gebied van kwaliteit en comfort. Dit stelt WMC in staat om in 2022 bands en orkesten in deze hotels als groep onder te brengen. De Mijn WMC-omgeving, waarmee je jouw band of orkest vanaf 1 juni kunt inschrijven voor WMC 2022, bevat de mogelijkheid om een gepersonaliseerd aanbod aan te vragen voor een van de onderstaande kamertypes. Bij het verblijf is het ontbijt inbegrepen. WMC Travel biedt in samenwerking met de hotels ook lunch(pakketten) en diner aan.

WMC kan ook voorzien in transfers van en naar het vliegvelden, repetitielocaties en dagtrips naar hotspots binnen Europa. Onze voertuigen beschikken over alle benodigde vergunningen en licenties. Zo garanderen we je het meest veilige en betrouwbare vervoer tijdens WMC.

Neem contact op met WMC Travel via travel@wmc.nl of telefoon 085-7603417 voor alle vragen, informatie of aanvragen. Tijdens WMC kan je onze informatiebalie bezoeken in het WMC kantoor.

Tijdig boeken

Economy

Comfort

Luxe

Partnerschap

 

Bereikbaarheid

Kerkrade is het best bereikbaar via de vliegvelden van Düsseldorf, Keulen, Eindhoven en Brussel. Al deze vliegvelden liggen op ongeveer een uur reizen van Kerkrade. Ook vanuit de luchthaven Schiphol Amsterdam is Kerkrade middels openbaarvervoer goed te bereiken. De reistijd bedraagt van Schiphol naar Kerkrade bedraagt ongeveer drie uur.