language
WMC Fringe Festival
 
WMC Kerkrade 2022

Wereldpodium

voor de Blaasmuziek

Bestel nu

WMC Fringe

Grijp deze kans om voor WMC-publiek te spelen, andere muzikanten te ontmoeten en te proeven aan dit unieke muziekfestival in Kerkrade.

Het WMC Festival gaat net zoveel over wedstrijden als over het ontmoeten van muzikanten van over de hele wereld en samen muziek maken. Met WMC Fringe, een nieuw onderdeel van WMC, willen we bands en orkesten een kans geven om een volledige WMC-ervaring op te doen, maar zonder mee te doen aan de wedstrijden. Want tijdens het vier weken durende festival zijn er veel optredens mogelijk in Kerkrade. Doe je met je band of orkest mee aan de wedstrijden? Dan ook kun je je opgeven voor deelname aan WMC Fringe (je kunt dit t.z.t. aangeven in de Mijn WMC-omgeving).

WMC biedt deelnemers aan WMC Fringe verschillende openluchtpodia. Het WMC Village podium in het stadspark, het openluchtpodium op de Markt en tal van andere podiumlocaties zijn beschikbaar. Mars- en Showbands krijgen de gelegenheid zich te presenteren in het Parkstad Limburg Stadion of via een route door het centrum van Kerkrade.

Deelnemers aan WMC Fringe krijgen de mogelijkheid om met korting de wedstrijden en andere WMC-activiteiten te bezoeken. 

Wil je deelnemen aan WMC Fringe?

Inschrijven kan vanaf 8 oktober 2021

Aanmelden
Meld je digitaal aan voor deelname aan WMC Fringe 2022 via de online Mijn WMC-Omgeving. Maak één account aan voor je orkest, band of ensemble om je in te schrijven. Fringe is bedoeld voor bands en orkesten waar blaasmuziek de boventoon voert. 

De Mijn WMC-Omgeving gebruik je om je aan te melden voor deelname aan Fringe WMC 2022 en bestaat uit een digitaal formulier met meerdere tabbladen. Elk onderdeel van dit formulier kun je apart opslaan en wordt bewaard in je account. Je kunt hier ook een voorkeursdag opgeven. 

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per deelname aan WMC Fringe 2022 bedraagt € 75,-. Een WMC-deelnemer hoeft geen inschrijfgeld te betalen voor WMC Fringe.

Verblijf tijdens je deelname

Als deelnemer is het mogelijk om je verblijf bij WMC 2022 te regelen via WMC Travel. Via WMC Travel kun je eenvoudig een groepsaccommodatie in een hotel in de regio boeken, maaltijden regelen en busvervoer boeken. Je kunt dit aangeven in je account. Meer informatie vind je hier.

Vragen?
Als je tijdens je inschrijving nog vragen hebt, gebruik dan de chatfunctie in de Mijn WMC-omgeving en we antwoorden zo snel mogelijk. Je kunt hier met al je vragen terecht (bijv. artistieke en productionele vragen en vragen over verblijf).

Contacteer ons per telefoon +3145 545 50 00 of per e-mail fringe@wmc.nl.