language
Inschrijven WMC 2022
 
WMC Kerkrade 2022

#wmc2022

Schrijf je nu in!

Lees meer

Inschrijving voor deelname aan WMC 2022

De inschrijving van jouw orkest, band of ensemble voor het Wereld Muziek Concours 2022 begint hier! Meld je digitaal aan voor deelname aan WMC 2022 via de online Mijn WMC-Omgeving. Maak één account aan voor je orkest, band of ensemble om je in te schrijven voor een of meerdere wedstrijdonderdelen (Mars, Show, Harmonie, Fanfare enz.).

Alle belangrijke info over WMC 2022 vind je in het deelnemersboekje 2022

De Mijn WMC-Omgeving gebruik je om je aan te melden voor één of meerdere wedstrijdonderdelen binnen WMC 2022 (max. 3) en bestaat uit een digitaal formulier met meerdere tabbladen. Elk onderdeel van dit formulier kun je apart opslaan en wordt bewaard in je account. Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk december 2021, een reactie op je inschrijving.

Deadlines

Er zijn twee deadlines.

Deadline voor de inschrijving: 1 november 2021 (of eerder)
Alle algemene informatie over het orkest, de band of het ensemble (biografie, contactinformatie, eerdere wedstrijdresultaten, enz.). Om de inschrijving in te dienen, moet de betaling zijn voltooid.

Overige deadlines: 1 februari 2022 (of eerder)
Deze deadlines gelden voor onderdelen als je programma, partituren en technische ondersteuning. Je kunt deze velden tot dit moment op elk gewenst moment wijzigen. Je kunt ook verzoeken indienen voor repetitieruimtes, toegangskaarten voor wedstrijden of concerten, enz. (deze velden worden later beschikbaar gesteld).

Alle deadlines verschijnen in de rechterkolom van de Mijn WMC-omgeving.

Belangrijke informatie

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per deelname aan een van de wedstrijdonderdelen van WMC 2022 bedraagt € 300,-. Het inschrijfgeld wordt gerestitueerd als een orkest, band of ensemble niet tot de wedstrijd wordt toegelaten. Het inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd als een deelnemer zijn deelname annuleert nadat het door de WMC-organisatie is toegelaten.

Verblijf tijdens je deelname
Als deelnemer is het mogelijk om je verblijf bij WMC 2022 te regelen via WMC Travel. Via WMC Travel kun je eenvoudig een groepsaccommodatie in een hotel in de regio boeken, maaltijden regelen en dagtochten boeken (binnenkort beschikbaar). Je kunt dit aangeven in je account. Meer informatie vind je hier.

Vragen?
Als je tijdens je inschrijving nog vragen hebt, gebruik dan de chatfunctie in de Mijn WMC-omgeving en we antwoorden zo snel mogelijk. Je kunt hier met al je vragen terecht (bijv. artistieke en productionele vragen en vragen over verblijf). Als je problemen hebt met het aanmaken van een account, neem dan contact met ons op via telefoon (+3145 545 50 00) of e-mail (info@wmc.nl).