45

dagen

12

uren

22

minuten

26

seconden
ende

WMC Village

 

Het WMC Village, dat zich op een steenworp bevindt van de Rodahal en Theater Kerkrade, is het muzikale hart van de 19de editie van het festival. In het prachtige stadspark worden deelnemers uit alle windstreken samengebracht. Het WMC Village vormt het startpunt van je deelname.

Deelnemers van over de hele wereld worden hier vier weken lang in stijl welkom geheten. Ook krijgen de deelnemers de mogelijkheid om voor of na hun wedstrijddeelname workshops te volgen of een pop-up optreden te geven. In het WMC Village kunnen deelnemers daarnaast terecht voor een goed verzorgde lunch en/of dinermaaltijd. Het wordt dé ontmoetingsplek van blaasmuziekculturen van over de hele wereld.

 

Bereikbaarheid

Kerkrade is het best bereikbaar via de vliegvelden van Düsseldorf, Keulen, Eindhoven en Brussel. Al deze vliegvelden liggen op ongeveer een uur reizen van Kerkrade. Ook vanuit de luchthaven Schiphol Amsterdam is Kerkrade middels openbaarvervoer goed te bereiken. De reistijd bedraagt van Schiphol naar Kerkrade bedraagt ongeveer drie uur.

Aftermovie

Wereld Muziek Concours 2017