ende

Live Stream

Veelgestelde vragen (FAQ)

 

WMC 2022

Gaat WMC door dit jaar?
Jazeker! En het vindt plaats van 7 t/m 31 juli.

Wat is er allemaal te doen tijdens WMC 2022?
Het korte antwoord: heel veel.

Het langere antwoord: Kerkrade ademt tijdens WMC een maand lang blaasmuziek en er is op vrijwel ieder moment iets te beleven. Er komen ongeveer 15.000 muzikanten, naar verwachting zo’n 200.000 bezoekers en er zijn meer dan 100 evenementen. De wedstrijden vinden als vanouds plaats in Rodahal, Theater en Parkstad Limburg Stadion. Op de markt (het BLOW! Stage) is er bijna elke avond feest en in het park (WMC Village) maken we een plek om heerlijk te relaxen, samen te eten en samen muziek te maken. In de Rodahal presenteren we een reeks bijzondere concerten die tonen wat de blaasmuziek te bieden heeft.

Waar vind ik het volledige programma
Hier vind je het hele programma.

Is er weer een Buitenfestival?
Natuurlijk! Alleen noemen we het dit keer anders. Het podium op de markt heet vanaf nu het BLOW! Stage

Kan ik mijn munten retourneren?
Het is niet mogelijk om munten te retourneren.

Is er een livestream?
Ja, je kunt alle wedstrijden in de Rodahal, het Theater en het Parkstad Limburg Stadion volgen via een livestream tegen betaling. Het is ook mogelijk om concerten terug te kijken.

Hoe reis ik makkelijk van en naar Kerkrade?
Het aantal parkeerplaatsen is zowel in het centrum als bij het Parkstad Limburg Stadion zeer beperkt. We adviseren je daarom naar alle locaties te reizen per openbaar vervoer, op de fiets of te voet. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je gebruik maken van het speciale Arriva WMC-ticket

Kaartverkoop

Foto, Video en Pers

Huisregels Parkstad Limburg Stadion