45

dagen

12

uren

16

minuten

34

seconden
ende

Veelgestelde vragen (FAQ)

 

WMC 2022

Gaat WMC door dit jaar?
Jazeker! En het vindt plaats van 7 t/m 31 juli.

Wat is er allemaal te doen tijdens WMC 2022?
Het korte antwoord: heel veel.

Het langere antwoord: Kerkrade ademt tijdens WMC een maand lang blaasmuziek en er is op vrijwel ieder moment iets te beleven. Er komen ongeveer 15.000 muzikanten, naar verwachting zo’n 200.000 bezoekers en er zijn meer dan 100 evenementen. De wedstrijden vinden als vanouds plaats in Rodahal, Theater en Parkstad Limburg Stadion. Op de markt (het BLOW! Stage) is er bijna elke avond feest en in het park (WMC Village) maken we een plek om heerlijk te relaxen, samen te eten en samen muziek te maken. In de Rodahal presenteren we een reeks bijzondere concerten die tonen wat de blaasmuziek te bieden heeft.

Waar vind ik het volledige programma?

We maken de komende tijd het hele programma bekend. Houd onze website en socials in de gaten. En als je vragen hebt, loop gerust eens binnen in de ticketshop op de Niersprinkstraat 8.

Is er weer een Buitenfestival?
Natuurlijk! Alleen noemen we het dit keer anders. Het podium op de markt heet vanaf nu het BLOW! Stage. Een verwijzing naar het festival BLOW! by WMC. Het programma vind je binnenkort online!

Komt er een opening?
Jazeker. Daar maken we snel meer over bekend, maar zet 7 juli maar alvast in je agenda! 

Is er een livestream?
Ja, je kunt alle wedstrijden in de Rodahal, het Theater en het Parkstad Limburg Stadion volgen via een livestream tegen betaling. Het is ook mogelijk om concerten terug te kijken.

Kaartverkoop

Foto, Video en Pers