#

Over WMC

WMC Kerkrade vind plaats op verschillende locaties in Parkstad Limburg. De organisatie van WMC Kerkrade kiest hierbij voor de beste beschikbare accommodaties.
Het Parkstad Limburg Stadion (thuishaven van Eredivisieclub Roda JC Kerkrade) is de vaste locatie van de Mars-, Marsparade- en de Showwedstrijden.De Rodahal is tijdens WMC Kerkrade de centrale plaats voor de concertafdeling Harmonie en Fanfare en de eerste divisie van Harmonie en Fanfare. Daarnaast spelen de deelnemers van het WK Brassbands in de Championship en eerste divisie in de Rodahal. De Rodahal is in 2009 geheel gerenoveerd.


Het Parkstad Limburg Theater Kerkrade biedt onderdak aan de concertwedstrijden voor tweede en derde divisie Fanfare en Harmonie en tweede en derde divisie Brassband.Naast de vele concerten van topniveau vindt tijdens het Wereld Muziek Concours ook het Buitenfestival plaats. Het Buitenfestival biedt gegarandeerd een unieke en veelzijdige ervaring. De leukste regionale, nationale en internationale (cover)bands nemen je mee op een reis door de muziekgeschiedenis. De Markt is het centrale punt van het Buitenfestival. Speciaal voor het evenement met een grote tent overspannen.